Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - GB

Lewis Hamiltons lillebror kører også race

Clio Cup - GB 
21/02/11 

Clio CupNick Hamilton, lillebror til sin meget berømte storebror, Lewis, skal i 2011 også køre race. Han debuterer i den engelske udgave af Renault Clio Cup i år, efter at han fornylig fik den nødvendige licens til at køre race.
Han har desuden testet en 2010 racer, både i forberedelserne til at få licensen, men også for at få fornemmelsen af at køre race.
 

Nick Hamilton skal i år køre med i den britiske Renault Clio Cup serie. Han har netop fået en aftale i stand med Total Control Racing teamet. Fornylig fik han sin engelske b-licens der muliggør at han kan køre race.

Mange har dog været spekulative omkring projektet da Nick Hamilton lider af spastiske lammelse. Det er der tilsyneladende fundet en fornuftig løsning på så Nick Hamilton kan køre race alligevel.

Han har selvfølgelig fulgt sin storebror i hans karriere, og faderen Anthony Hamilton har været opmærksom omkring dette. Han har hjulpet Nick Hamilton frem til at han kan få sin debut. Den engelske Renault Clio Cup er en af support klasserne til British Touring Car Championship serien.

Dons

Læs mere om:
  • Lewis Hamilton
  • Nicolas Hamilton
  •      D4 Enterprise Solutions