Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kinas Grand Prix sikret til og med 2017

Formel 1 
20/02/11 

- men har Bernie Ecclestone givet rabat?
Det kinesiske Grand Prix er sikret til og med 2017. Arrangørerne har netop forlænget med FOM/Bernie Ecclestone, men det var ikke helt uden sværdslag.
Man har ønsket en rabat idet tilskuertallet i de hidtil afholdte Grand Prixer på den store og flotte Shanghai International Circuit, ikke har levet op til forventningerne.
 

Man vil gerne have Formel 1 i Kina. Det har man haft og det bliver man ved med at have i hvert fald til og med 2017. Det står fast efter at man er blevet enige om en kontraktforlængelse med FOM/Bernie Ecclestone. En af betingelserne var dog at man fik sat prisen ned.

Det har knebet med at få tilskuere nok til Grand Prixerne og derfor har man ønsket at få prisen reduceret til et mere fornuftigt niveau, hvor risikoen for et forsat underskud er stærkt reduceret.

Det ser ud til at være lykkedes for arrangørerne at opnå dette for en forlængelse til og med 2017 er faldet på plads. Hvordan den nye kontrakt er udformet i forhold til prisen er der selvfølgelig ikke kommet noget frem om. Shanghais viceborgmester udtrykker dog en vis tilfredshed med at man har fået en lavere pris.

Dons

Læs mere om:
  • Shanghai
  •