Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 - test

Det blev Nick Heidfeld

Formel 1
Test 

17/02/11 

Lotus Renault GP teamet skulle hurtigt ud at finde en afløser for Robert Kubica der vil være ude i lang tid efter sin alvorlige ulykke.
Efter at Nick Heidfeld havde testet med teamet på Jerez banen i Spanien, var det ganske logisk at valget faldt på ham, især efter at han satte hurtigste tid den dag han testede.
 

Onsdag eftermiddag bekræftede Lotus Renault GP chefen Eric Boullier at Nick Heidfeld er køreren der skal erstatte Robert Kubica sålænge han er ude med sine skader.

Flere ledige kørere var inde i billedet som afløser for Robert Kubica, men man har tilsyneladende gjort sig umage med udvælgelsesprocessen, for det var kun Nick Heidfeld der fik lov til at teste for teamet på Jerez banen. Og valget ser ud til at være rigtigt. Nick Heidfeld satte dagens hurtigste tid den dag han fik lov til at teste i bilen. Samtidigt er han den af kørerne der var inde i billedet som erstatning for Robert Kubica, der har mest erfaring.


(Foto: Lotus Renault GP)

Nick Heidfeld sagde da også at han var både stolt og glad for at blive valgt, men var det ked af omstændighederne, for det er ikke den måde det skal ske på.

Arbejdsprogrammet for Nick Heidfeld er også lagt fast for den kommende test i Formel 1 der starter allerede i morgen på Circuit de Catalunya. Han skal i bilen fredag formiddag, lørdag og mandag, mens Vitaly Petrov overtager bilen fredag eftermiddag og søndag.

Dons

Læs mere om:
  • Nick Heidfeld
  • Robert Kubica
  • Vitaly Petrov
  • Renault F1
  • Circuit de Catalunya
  • 21/02/11 - Circuit de Catalunya - Formel 1 Test
  •