Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Robertson Racing skal Le Mans debutere i 2011

Le Mans 
20/02/11 

Le MansIkonet fra 1960’erne - Ford GT - kommer tilbage til Le Mans i 2011.
Det er Robertson Racing, der har været så heldige at få en plads på start grid’en til 2011 udgaven af 24 timers løbet på Le Mans, og det skal blive spændende at se om denne bil kan blive så succesrig som GT40’en var i 60’erne.
 

Grunden til at Robertson Racing er udtaget til løbet, er formodentligt deres succes under sidste års American Le Mans Series, og derfor kommer de til start med nummer 68 i GTE-Am klassen og samtidig har teamet deres nummer 69 med på GT reserve listen, så hvis heldet er med dem kommer der to Ford GT til start i juni.


(Foto: Robertson Racing)

Det er allerede nu besluttet at David Robertson bliver en af de tre kører på bilen, og der er ikke nogen tvivl om at teamet tager denne her opgave seriøst.
En del af holdet bag Robertson Racing har ved flere lejligheder været på Le Mans, ikke for Robertson Racing med for andre teams, og det er bestemt en god erfaring at bære med ind i dette projekt.

Robertson Racing kommer også til den officielle test, den 24. april, med mindst en Ford GT. Det er klart at hvis den anden er opgraderet fra reserve til at skulle deltage i løbet, som kommer teamet med begge biler til testdagen.

Teamets sæson er allerede startet, for de deltog i vinter testen på Aebring sidste uge, hvor der blev varmet op til American Le Mans Series anno 2011.

Vejgaard

Læs mere om:
  • David Robertson
  • Robertson Racing
  • Le Mans
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS