Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

NGT nyt team i GTC klassen

ALMS 
19/02/11 

American Le Mans SeriesAmerican Le Mans Series tiltrækker hele tiden nye teams, og et af de nye teams til denne sæson er NGT Motorsport. der her i deres første sæson vil deltage i udvalgte afdelinger af mesterskabet. NGT Motorsport der stiller op i GTC klassen (Porsche cuppen) har i første omgang tilmeldt sig 12-timers løbet på Sebring, løbet på Mazda Raceway Laguna Seca samt Petit Le Mans på Road Atlanta.
 

Selv om NGT Motorsport teamet er nye inden for American Le Mans Series, er der alligevel erfaring fra klassen i teamet, for den første kører teamet skrev kontrakt med var Henrique Cisneros, der er regerende mester i 'IMSA GT3 Cup Challenge by Yokohama Gold Cup' der er supportklasse i ALMS serien.
Fra samme serie kommer også teamets anden kører Carlos Kauffmann, så han er også kendt med forholdene.

Den sidste kører til at styre rundt med NGT Motorsport's Porsche 911 GT3 Cup racer bliver englænderen Sean Edwards, han kommer med erfaring fra European Porsche Supercup.

I videoklippet herunder kan du snuppe et par omgange på Sebring med Sean Edwards bag rattet i Porsche 911 GT3 Cup raceren:

YouTube videoklip: NGT Motorsport

De tre kørere testede sammen med teamet ved vinter testen på Sebring for nyligt, her viste de at deres indbyrdes samarbejde, samt samarbejdet fungerede perfekt, for allerede under onsdagens første test session satte de den suverænt hurtigste tid i GTC klasen, en tider som ingen af konkurrenterne kom inden for et halvt sekund af under resten af de fire testdage!
Den tid som Kauffmann, Cisneros og Edwards kørte lød på 2:05,678, og den var over 0,3 sekund hurtigere end den eksisterende banerekord i GTC klassen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Carlos Kauffmann
  • Henrique Cisneros
  • Sean Edwards
  • NGT Motorsport
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  •