Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

IndyCar Series

'Comeback' til Simon Pagenaud

IndyCar
Series  

20/02/11 

Den tidligere Champ Car World Series kører, franskmanden Simon Pagenaud, rygtes nu på vej tilbage til amerikansk tog formel race - nærmere bestemt i IndyCar Series mesterskabet.
Siden tiden i Champ Car serien, har Simon Pagenaud deltaget i sportscar racing med stort held, blandt andet var han med til at vinde American Le Mans Series mesterskabet 2010 for Highcroft Racing i en LMP1 racer.
 

Simon Pagenaud udtaler dog at det endnu er for tidligt at gå i detaljer omkring hans comeback til formel race:
"Det er alt for tidligt til at gå i detaljer. Faktisk må jeg slet ikke udtale mig om detaljer, men hvis dette bliver realiteter, er der tale om en stor kontrakt" - udtaler Simon Pagenaud - "går alt som vi forventer, bliver der tale om udvalgte løb i år, og fuld deltagelse i 2012. Det er der jeg ønsker at være, og det har jeg ønsket siden Champ Car dagen!"

Som nævnt var Simon Pagenaud med til at vinde ALMS mesterskabet i 2010 for Highcroft Racing, men han understreger at det ikke er med dette team at han nu har kurs mod IndyCar Series.

Simon Pagenaud har allerede en ALMS kontrakt med Highcroft Racing for 2011 sæsonen, hvor han ligeledes står på Peugeot teamets liste over kørere til 24-timers løbet på Le Mans.
Får han der oveni en IndyCar Series kontrakt, må man nok sige at den franske kører får sig noget af en travl sæson i år!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Simon Pagenaud
  • Highcroft Racing
  • Peugeot Sport
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS