Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Prix 3

Fra Formel 3 til Grand Prix 3

Grand Prix 3 
19/02/11 

Den unge portugisiske kører António Félix da Costa der de sidste par sæsoner har kørt i Formel 3 Euro Series mesterskabet, har i denne uge skrevet kontrakt med Status Grand Prix for en sæson i Grand Prix 3 serien, der jo er supportklasse ved de fleste europæiske Formel 1 løb.
I det Silverstone baserede team Status Grand Prix, bliver António Félix da Costa teamkollega med endnu en tidligere Formel 3 kører Alexander Sims.
 

19 årige António Félix da Costa scorede tre sejre sidste år i Formel 3 Euro Series mesterskabet, ligesom han deltog i Grand Prix 3 løbene på Hungaroring og Spa-Francorchamps med Carlin Motorsport, desuden var han i top 10 ved klassens testkørsler på Estoril og Jerez.
Han har ligeledes testet for Force India teamet på Yas Marina Circuit i november 2010, så han er trods sin unge alder en erfaren kører.

Status Grand Prix teamet har fået godt fat i Grand Prix 3 klassen, og de sluttede sidste års mesterskab på anden pladsen, både i kørernes- og team mesterskabet.

Grand Prix 3 mesterskabet 2011 strækker sig over 16 løb fordelt på 8 af de europæiske Formel 1 Grand Prix weekender.
Men inden sæsonen for alvor gå i gang, bliver der afholdt tre officielle tests, den første køres den 3. og 4. marts på Paul Richard banen i Frankrig.

Allan Nielsen

Læs mere om:
  • Alexander Sims
  • António Félix da Costa
  • Carlin Motorsport
  • Status Grand Prix
  •      ASETEK SIMSPORTS