American Le Mans Series

Grand AM team i udvalgte ALMS løb

ALMS
18/02/11

American Le Mans SeriesMagnus Racing er blandt de faste og stabile deltagere i Grand AM Rolex Sports Car Series mesterskabet, hvor de deltager med en Porsche 911 GT3 Cup, med John Potter og Craig Stanton som de to faste kørere.
Ved Grand AM seriens første løb i år, 24-timers løbet på Daytona International Speedway, placerede Magnus Racing kørerne teamet Porsche racer på fjerde pladsen i GT klassen, samt på en generel sekstende plads, og nu venter helt nye udfordringer forude!

Udover deltagelsen i Grand AM serien sidste sæson, deltog Magnus Racing også i et enkelt løb i American Le Mans Series mesterskabet - Petit Le Mans løbet på Road Atlanta - der kørte de sig til en fjerde plads i GTC klassen.

Det gode resultat har fået teamet til igen at vende øjnene mod American Le Mans Series, eller som den lidet mundret hedder "American Le Mans Series Presented by Tequila Patrón", de har derfor nu tilmeldt sig fire af 2011 sæsonens løb og de skal køre i GTC klassen.
De lægger ud med 12-timers løbet på Sebring, for derefter at køre Long Beach Grand Prix, derefter Baltimore Grand Prix samt det nye løb Baltimore Grand Prix, for tilsidst at slutte sæsonen af med Petit Le Mans.