Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Kelly-Moss Motorsports rykker op i GT klassen

ALMS 
17/02/11 

American Le Mans SeriesBrødrene David og Jeff Stone der er indehaverne af Kelly-Moss Motorsports, har i mange år deltaget med Porsche racere i IMSA GT3 Cup Challenge i 'Platinum' klassen, og der vil de igen i år indsætte fire biler.
Men derudover indsætter de også en bil i American Le Mans Series mesterskabet i år, og det bliver selvfølgelig også en Porsche racer, der skal køre i GT klassen.
 

De fire Porsche racere som Kelly-Moss Motorsports indsætter i IMSA GT3 Cup Challenge i 'Platinum' klassen denne sæson skal køres af Peter LeSaffre, Tim McKenzie, Robert Walton samt Frank Selldorff.

Peter LeSaffre går igen i kørerbesætningen til GT bilen, hvor han til 12-timers løbet på Sebring får Andrew Davis og Bob Faieta som teamkollegaer.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  •