Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Barwa Addax teamet vil tættere på Formel 1

Grand Prix 2 
16/02/11 

Barwa Addax teamet har langsigtede planer om at komme til at deltage i Formel 1. Men det er som bekendt ikke noget man bare lige gør. Derfor har teamet allieret sig med et marketingsfirma, Lagardere Unlimited, for på sigt at opnå muligheden for deltagelse i Formel 1.
Teamet er fuldt ud klar over at man ikke bare sådan lige kommer i Formel 1. Derfor har man lavet en langsigtet planlægning.
 

Barwa Addax teamet føler sig efterhånden så etableret i Grand Prix 2 klassen og nu også i Grand Prix 3, at man så småt er begyndt at kigge opad mod Formel 1. Det er drømmemålet for de fleste og det er da også tilfældet hos Barwa Addax teamet.

I teamet ved man også at man bare ikke sådan lige rykker op i den fornemmeste Formel klasse. Det kræver en langsigtet planlægning, samt at man skal have et meget stort økonomisk fundament. Og det er især det økonomiske fundament man i teamet arbejder mest med i øjeblikket. Derfor har man indgået aftale med det franske agentfirma mm. Lagardere Unlimited. Dette firma har dog ikke haft motorsport som sit fokusområde, men er meget interesseret i at komme ind på dette marked også.

For Addax teamet som er ejet af Alejandro Agag, er det første trin på stigen. Alejandro Agag overtog teamet 100 % da Adrian Campos valgte at satse på at komme i Formel 1. For 2011 sæson gælder det at Lagardere Unlimited's logoer kommer på Addax teamets biler som kører i både Grand Prix 2 og Grand Prix 3 klasserne. Udover de primære sponsorer som teamet allerede har, skal Lagardere Unlimited søge at skaffe endnu flere så fremtidsplanerne kan blive effektueret.

Addax teamet er så småt ved at udvikle sig som leverandør af kørere til netop Formel 1. Seneste er det Sergio Perez der har fået kontrakt med Sauber teamet. Men også Vitaly Petrov, Romain Grosjean og Lucas di Grassi kommer fra Addax teamet, omend med blandet succes.

Dons

Læs mere om:
  • Lucas di Grassi
  • Romain Grosjean
  • Sergio Perez
  • Vitaly Petrov
  • Addax Team
  •