Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Paul Miller Racing rykker en klasse op

ALMS 
16/02/11 

American Le Mans Series- men forbliver i ALMS mesterskabet
I løbet af 2010 sæsonen deltog Paul Miller Racing i fire American Le Mans Series løb. Teamet stillede op i GTC klassen - Porsche Cup klassen.
Denne sæson rykker Paul Miller Racing en klasse op, så de nu skal køre i GT klassen, der af mange regnes som den hårdeste klasse i hele American Le Mans Series mesterskabet, og hvor teamet blandt andet kommer i konkurrence med danske Jan Magnussen der kører Chevrolet Corvette.
 

På trods af klasseskiftet forbliver Paul Miller Racing tro mod Porsche mærket, men raceren fra sidste sæson er i år skiftet ud med en Porsche 911 GT3 RSR, der får startnummer 48.

Paul Miller Racing deltog i sidste uges vintertest på Sebring International Raceway med den 'nye' Porsche racer, som et led i forberedelserne til sæsonens første løb - 12-timers løbet på samme bane i den 19. marts, "59th Annual Mobil 1 12 Hours of Sebring presented by Fresh From Florida".
Den 'nye' racer er den bil som tidligere kørte i Farnbacher Loles Motorsports, og Paul Miller Racing's faste kører, 28 årige Bryce Miller, kørte faktisk bilen for Farnbacher Loles Motorsports i 2009 sæsonen.

Forud for vintertesten på Sebring, deltog Paul Miller Racing i det 24-timers løb på Daytona International Speedway som markerede starten på Grand Am sæsonen, en perfekt mulighed for at få Bryce Miller og teamet kørt ind sammen med kørerne Bryan Sellers, Tim Sugden og Robert Bell, der alle tre står klar til også at deltage i ALMS mesterskabet, selv om ingen af dem endnu har skrevet en kontrakt under.
Paul Miller Racing teamet klarede sig rigtig godt i 24-timers løbet på Daytona, de sluttede på anden pladsen i GT klassen, samt på 13. pladsen generelt ud af de 48 startende biler.


Paul Miller Racing's Porsche 911 GT3 RSR racer under 24-timers løbet på Daytona International Speedway.
(Foto: Motorsporten.dk)

Selv om det endnu kun er bestemt at Bryce Miller skal køre i Paul Miller Racing's #48 Porsche 911 GT3 RSR, ligger planerne for 2011 sæsonen helt klar, teamet vil deltage i samtlige afdelinger American Le Mans Series mesterskabet, og teamejer og -chef Bryce Miller forventer snart at kunne offentliggøre den komplette kørerbesætning.

Udover de tre kørere fra 24-timers løbet på Daytona - Bryan Sellers, Tim Sugden og Robert Bell - står også René Rast klar til at skrive under på en kontrakt med Paul Miller Racing.
Den 24 årige tysker René Rast har stor Porsche erfaring, og han har vunde flere mesterskaber i den hurtige mærkeklasse, blandt andet den tyske Porsche Carrera Cup i 2008 samt Porsche Super Cup mesterskabet i 2010.
Der er nok ingen tvivl om at René Rast er et hot navn på teamets ønskeliste, og han var da også med til vintertesten på Sebring tidligere på måneden.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Bryan Sellers
  • Bryce Miller
  • René Rast
  • Tim Sugden
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  •