Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

"Jeg vil med på podiet"

WTCC 
15/02/11 

World Touring Car Championship køreren, Tom Coronel, testede i sidste uge for sit nye team i denne sæson, ROAL Motorsport. Det skete i den nye BMW 320 TC på Vallelunga banen i Italien.
Efter denne første test i bilen, var Tom Coronel overordentlig positiv. Han mener at der er grundlag for at kæmpe med om podieplaceringerne.
 

Vallelunga banen i Italien var i sidste uge genstand for en test hvor to BMW teams var tilstede. Udover ROAL Motorsport var også Liqui Moly Team Engstler til stede ved testen.


(Foto: FIA WTCC)

Her er hvad Tom Coronels første indtryk var af bilen, og også hans og teamets ambitioner for 2011 sæsonen.

"Jeg var meget imponeret af teamet. De er meget kompetente og fokuserede kun på min bil. Ydermere, som tidligere racerkører, så forstår Roberto Ravaglia (Teamejer og chef. red) sig på race, og det kunne jeg virkelig mærke. Testen forløb godt og motoren kørte fint, så vi var i stand til at koncentrere os om setup af bilen. Der skulle virkelig ændres noget."

"Det er noget af en omvæltning idet jeg i de seneste seks sæsoner har kørt i forhjulstrukne biler. Når turboen sætter ind, får man pludselig langt flere kræfter og man kan nemt komme til at køre sidelæns ud af svingene. Det er ikke godt for dækkene, så vi var nødt til at finde et noget mere konservativt setup der sparer dækkene. Man skal køre med langt færre omdrejninger og lytte rigtig meget til motoren. Modsat kan man bremse langt senere ind i svingene og give mere gas på vej ud. Testen i det hele taget gør mig meget optimistisk forud for sæsonen. Jeg er overbevist om at vi har den rette kombination til at kan køre med om podieplaceringerne."

Dons

Læs mere om:
  • Tom Coronel
  • ROAL Motorsport
  • Team Engstler Motorsport
  • Vallelunga
  •