Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Pippa i IndyCar Series?

IndyCar
Series  

14/02/11 

En af sidste års topkørere i Indy Lights Series mesterskabet, den 27 årige britiske Pippa Mann, kan måske være på vej til at rykke op i IndyCar Series mesterskabet - topklassen inden for amerikansk formel racing.
Første skridt på vejen er allerede taget, idet hun nu har sikret sig en IndyCar Series ovalbane test sammen med Conquest Racing på Texas Motor Speedway den 28. februar.
 

Pippa Mann havde en god sæson sidste år i Indy Lights Series mesterskabet, som hun sluttede på 5. pladsen i mesterskabet, og undervejs til den placering vandt hun blandt andet løbet i Kentucky.

Men det hun i amerikanske motorsportskredse nok huskes mest for, er nok hendes pole position til løbet på Indianapolis Motor Speedway, der skrev hun nemlig historie ved at være den første kvindelige kører på pole position på den banen i hele dens historie, og uanset klasse!

Det er da netop også denne bane der er Pippa Mann's store mål for den kommende sæson, hvis hun kommer til at køre i IndyCar Series mesterskabet.
Pippa Mann har endnu ingen kontrakt med Conquest Racing, udover testen på Texas Motor Speedway, men hun arbejder på en kontrakt der sikre hende en plads i teamet til Indianapolis 500 løbet, samt så mange af sæsonens ovalbane løb som de økonomiske midler rækker til, næste skridt vil herefter være en kontrakt til en fuld sæson i 2012.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Pippa Mann
  • Conquest
  •