Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

Colin Turkington skal køre for Flash Engineering

STCC 
11/02/11 

Flash Engineering har offentliggjort hvem der skal erstatte Thed Björk som har valgt ikke at forsætte hos teamet. Valget er i stedet faldet på Colin Turkington som i sidste sæson kørte i British Touring Car Championship serien samt i udvalgte afdelinger i World Touring Car Championship.
Det betyder en stærk konkurrent for de øvrige deltagere idet Colin Turkington formåede at køre sig til rigtig mange points i de løb i World Touring Car Championship han deltog i.
 

De øvrige kørere i 2011 STCC feltet får en stærk konkurrent i år. Flash Engineering har som erstatning for Thed Björk, lavet aftale med briten Colin Turkington, som i sidste sæson viste sig at være en yderst kompetent kører i WTCC serien.

Colin Turkington som tidligere har vundet BTCC serien, forsøgte sig i sidste sæson i WTCC i det omfang det lykkedes at finde penge til det. Her kørte han de gange han deltog for WSR teamet, ovenikøbet med en sejr til følge.

Det er ikke lykkedes for ham at finde penge til en fuld sæson i WTCC i år som ellers var målet. I stedet har han lavet aftale med Jan 'Flash' Nilsson om et sæde i STCC serien. Og det kan godt vise sig at være en fordel for Flash Engineering teamet. Teamet kører med BMW 320 modeller og det er sådanne biler som Colin Turkington har kørt i, i de fire sæsoner han har kørt for WSR teamet.

Ulempen er så at han ikke kender de skandinaviske baner. De er langt de fleste tilfælde smallere og med flere sving end han har været vant til fra de britiske baner.

Colin Turkington siger at han glæder sig til at køre mod de andre kendte kørere i serien, men at han også vil se om han finde penge til at køre i BTCC serien i det omfang der ikke er sammenfald mellem de to løbskalender.

Dons

Læs mere om:
  • Colin Turkington
  • Jan Nilsson
  • Flash Engineering
  •