Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Danica Patrick udvider sine NASCAR aktiviteter

NASCAR 
13/02/11 

En af de stadig få kvindelige kørere der kan begå sig indenfor motorsport, er Danica Patrick. Som vinder af et Indy Car Series løb, har hun bevist at hun godt kan.
I sidste sæson kørte hun udvalgte løb i NASCAR og det er nu blevet offentliggjort at hun i 2011 sæsonen vil udvide antallet af løb i NASCAR. Foreløbig er der planlagt 12 løb som er passet ind efter hendes kørsel i Indy Car Series.
 

Udover at køre fuldt program i ICS serien for Andretti Autosport, skal Danica Patrick også køre flere løb i NASCAR i år. Det bliver i NASCAR Nationwide Series at hun skal deltage. Her er der foreløbigt fundet plads og sponsorer til 12 løb. I disse løb stiller hun op for JR Motorsports i en Chevrolet.

Formodninger i USA går på at da hun har kontraktudløb med Andretti Motorsport efter denne sæson, at hun i stedet vil prøve at begå sig i NASCAR. Det er dog for tidligt at sige endnu om hun helt skifter klasse efter 2011 sæsonen. Det forlyder at hun vil satse mere på NASCAR i denne sæson. Hendes bedste placering i 2010 sæsonen i de løb hun deltog i, var en placering som nummer 19.

Danica Patricks NASCAR program i 2011:

Dato Event/løb
19. februar Daytona International Speedway
26. februar Phoenix International Speedway
5. marts Las Vegas Motor Speedway
19. april Bristol Motor Speedway
4. juni Chicagoland Speedway
1. juli Daytona International Speedway
20. august Circuit Gilles Villeneuve, Montreal
9. september Richmond International Raceway
8. oktober Kansas Speedway
5. november Texas Motor Speedway
12. november Phoenix International Speedway
19. november Homestead-Miami Speedway
Dons

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  • JR Motorsport
  •