Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Highcroft Racing udtaget til Le Mans

Le Mans 
12/02/11 

Le MansDen dobbelte vinder af American Le Mans Series, Highcroft Racing, er blevet udtaget til årets 24 timers løb på Le Mans.
I forbindelse med udtagelsen offentliggjorde teamet også at man stiller op til 12 timers løbet på Sebring i midten af marts måned. Teamet har endnu ikke hele setuppet på plads, men venter at kunne offentliggøre de resterende planer for 2011 sæsonen i løbet af godt et par uger.
 

Highcroft Racing er udtaget til at igen i at køre 24 timers løbet på Le Mans. Her deltog man også sidste år i LMP2 klassen, hvor man også førte løbet i rigtig lang tid, men hvor man hen mod løbets slutning måtte sætte farten ned på grund af blandt andet køleproblemer med bilen.

I år bliver det så i LMP1 klassen at teamet deltager. Det vil ske med den nye opdaterede HPD ARX-01e bil. Det er en opdateret udgave af den bil man i sidste sæson vandt ALMS serien med. Den er selvfølgelig tilpasset det nye ACO reglement. Teamet offentliggør også at man vil benytte samme kørersammensætning som i sidste sæson. Til Le Mans løbet betyder det at Marco Werner glider ud og i stedet benytter teamet Simon Pagenaud som kørte hele ALMS serien i sidste sæson.


(Foto: Patron Highcroft Racing)

Det betyder også at man efter lang tids venten er blevet enige med David Brabham om en kontrakt. Hvilke løb den så gælder for er endnu uvist, da teamet ikke har præsenteret alle enkeltheder om planerne for 2011 sæsonen.

Meget tyder dog på at man deltager fuldt ud i ALMS serien også i 2011, for man gerne lave kunststykket med at vinde serien 3 år i træk. Der er dog tilsyneladende visse endnu uafklarede spørgsmål omkring samarbejdspartnere og mulige sponsorer, som man skal have løst.

Dons

Læs mere om:
  • David Brabham
  • Marino Franchitti
  • Simon Pagenaud
  • Highcroft Racing
  • Le Mans
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •