Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 3 UK

"Intet pres fra min far"

Formel 3 UK 
12/02/11 

Kevin Magnussen skal i den kommende sæson forsøge at begå sig i den engelske Formel 3 serie. En serie som faderen, Jan Magnussen, vandt i 1994 efter at have vundet 14 ud af 18 løb i denne sæson.
Det får dog ikke Kevin Magnussen til at opgive forehavendet på forhånd. Målet er at vinde serien, ikke at slå faderens rekord.
 

I historiebøgerne for den engelske Formel 3 serie, står Jan Magnussen som en af vinderne, og også med en enestående rekord. Det er hans 14 sejre ud af 18 mulige i serien i 1994 sæsonen. Nu kommer sønnen Kevin og skal køre i serien.

Faderens rekord får dog ikke Kevin til at ryste i bukserne eller føle noget større pres.

"Der vil jo helt klart være mere opmærksomhed omkring mig, men jeg føler ikke at det vil øge presset på mig. Jeg har ingen målsætning om at slå min fars rekord med flest sejre i én sæson."

"Mit mål er at vinde mesterskabet, og kan jeg slå hans rekord, vil jeg da gøre det. Men det er ikke det vigtigste. Det vigtigste er at få det bedst mulige ud af sæsonen og vinde mesterskabet."

Dons

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Carlin Motorsport
  •      ASETEK SIMSPORTS