Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Nyt layout på Edmonton banen

IndyCar
Series  

12/02/11 

Indy Car Series har i flere år fast kørt løb i Edmonton i provinsen Alberta i Canada. Det er sket på en bane anlagt på et område tilhørende lufthavnen.
Der er nu sket en ændring i layoutet af banen hvor der blandt andet tidligere har været mere end svært at overhale. Det nye layout skulle sikre dette så underholdningsværdien ganske givet vil stige i dette løb.
 

Edmonton banen i Canada, som er ikke nogen permanent bane for et nyt layout til denne sæson. Banen som køres modsat urets retning, er nu på 2,256 miles og indeholder 13 sving.

Der har til tider været afviklet løb som ikke har været så spændende at følge, men det har nu gjort noget ved. Der er lavet et nyt layout og er udarbejdet i samarbejde med lufthavnen da man skulle tage visse hensyn. Arrangørerne håber nu på at det nye layout vil falde både i kørernes og ikke mindst publikums smag.

Dons

Læs mere om:
  • Edmonton
  • 24/07/11 - Edmonton - IndyCar Series
  •