Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Rally Championship

Petter Solberg løfter sløret for sin nye Citroën

WRC 
10/02/11 

World Rally ChampionshipPetter Solberg World Rally Team har løftet lidt af sløret for hvordan deres nye legetøj i WRC mesterskabet kommer til at se ud efter intensive tests her op til Sveriges Rallyet i weekenden.
Petter Solberg har igen Chris Patterson ved sin side i bilen, og Ken Rees er også i år team manager.
 

Petter Solberg er den eneste ud over de to fabrikskører fra Citroën der kommer til start i alle WRC afdelingerne i 2011 i en Citroën.


(Foto: Petter Solberg World Rally Team)

Van Merksteijn team´et der havde fået lovning på 2 styk DS3 WRC biler, når desværre ikke at få deres biler, så der kommer kun 4 styk Citroën DS3 WRC, til start i Sverige.
Kimi Raikkonen er den sidste, der kommer til start i en af de nye DS3 WRC biler, for ICE 1 Racing, som skal stå for de 10 afdelinger, Kimi Raikkonen skal køre i år.


(Foto: Petter Solberg World Rally Team)

Jeg er så klar til at starte dette rally nu, siger Petter Solberg. - Jeg følte sig hjemme bag rattet i min nye Citroën DS3 WRC, fra det allerførste øjeblik. Jeg har tænkt mig at kæmpe for en podieplacering, i denne weekend! I går lagde han øjne på hans rallybil for første gang, og han var imponeret. - Det er et mesterværk, med så mange små fine detaljer. Det ser så cool, også inde i cockpittet. Den DS3 er nemt køre og har en god balance, så jeg ser frem til endelig at starte.


(Foto: Petter Solberg World Rally Team)

Rally Sverige starter med en Super Special, torsdag aften i Karlstad og løber så eller over hele weekenden.

Per Flemming Rasmussen
Rasmotorsport.com

Læs mere om:
 • Kimi Räikkönen
 • Petter Solberg
 • Sverige
 • 13/02/11 - Sverige - WRC - FIA VM
 •  
   

  World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS