Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental Le Mans Cup

2 års kontrakt mellem Signature Racing og Nissan

ILM Cup 
10/02/11 

Signature Racing har netop fået fast motorleverandør for de næste 2 sæsoner. Teamet har underskrevet kontrakt med Nissan som skal levere motorerne til teamet.
Signature Racing vil i 2011 deltage i International Le Mans Cup og Le Mans 24 timers løbet. I forbindelse med kontrakten vil teamet stille op under navnet Signatech Nissan. Første aktion for teamet er 12 timers løbet på Sebring.
 

Signature Racing anvender i de næste 2 sæsoner Nissan motorer i deres Oreca 03 racere. Teamet har netop underskrevet en kontrakt for 2 år med motorleverandøren. Det bliver den Nismo tunede VK45 V8 motor som teamet lægger i deres LMP2 racer.

Til gengæld har teamet endnu ikke alle kørere på plads. Sikkert er det dog at Franck Mailleux skal sidde i den ene af bilerne i alle løb. Hvilke kørere der ellers er på tale til et sæde, er der endnu ikke besluttet noget om. Dog forlyder det - endnu ikke bekræftet - at Tiago Monteiro skal køre Le Mans løbet for teamet.

Dons

Læs mere om:
  • Franck Mailleux
  • Signature
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ILM Cup
  •