Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 præsentation

Force India præsentation

Formel 1
præsentation 

08/02/11 

Den anden dag kunne Force India teamet fortælle at de har forlænget deres samarbejdsaftale med McLaren og Mercedes, så denne aftale også løber i 2012 sæsonen.
I dag kunne teamet så præsentere deres nye 2011 racer, VJM04, som var en ren internet præsentation. Ikke overraskende har designerteamet 'lånt' af McLaren. Det 'dobbelte' luftindtag så vi på sidste års McLaren racer.
 

Desuden følger man dette års trend med en høj og tynd næse på bilen. Sidekasserne ligner lidt fra sidste år omend at man har gjort luftindtagene her smallere og mindre, og virker også som at de er trukket længere ind.


Force India VJM04
(Foto: Force India)

Man bibeholder at udstødningsgasserne bliver ledt bagud via diffuseren. Front- og hækvingerne er ingen hemmelighed idet de blev anvendt på sidste års model da man i sidste uge testede i Valencia. Man har kun ændret en smule på bemalingen, den virker dog mere moderne ind i sidste sæson.


Force India VJM04
(Foto: Force India)

Teamet vil ikke starte sæsonen ud med KERS systemet. Det skal dog anvendes senere, men teamet har endnu ikke sat nogen dato på - officielt - hvornår det sker. Det bliver selvfølgelig Mercedes udgaven af systemet der skal anvendes til den tid.


Teamets tre kørere
(Foto: Force India)

I en måske lidt forsigtig udtalelse af Adrian Sutil hedder det sig at da man testede i sidste uge med den gamle bil med nye vinger kunne der mærkes en markant forbedring. Adrian Sutil er ganske overbevidst om at denne forbedring også kan mærkes i den nye bil når man på torsdag påbegynder den næste test på Jerez banen.

Dons

Læs mere om:
  • Adrian Sutil
  • Nicolas Hülkenberg
  • Paul Di Resta
  • Force India
  •