Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 præsentation

Hispania Racing præsentation

Formel 1
præsentation 

08/02/11 

Det lille problemfyldte og meget medie omtalte spanske Formel 1 team, Hispania Racing Team, har i dag offentliggjort fotos af deres nye F111 racer.
Teamet er dog ikke kommet frem med specielt mange oplysninger om bilen, andet end man har arbejdet grundigt med mange forbedringer af bilen, samt at man totalt har forandret farverne på bilen.
 

Billederne af den nye F111 racer fra Hispania Racing Team viser at man følger trenden med et noget anderledes motorcover samt en flad bagende. Næsen er også hævet lidt, omend at den fra forhjulene og frem dykker meget, og her afviger den fra de fleste andre biler.


HRT F111
(Foto: Hispania Racing Team)

Næsen ser i hvert fald på de computergenerede billeder fra teamet, ud til at være slankere end konkurrenternes. Det ser også ud til at sidekasserne har forandret udseende. Bilen er tilsyneladende også lidt slankere. Dog kunne man måske have gjort den endnu slankere da HRT teamet i lighed med Marussia Virgin Racing ikke vil anvende KERS. Og så har økonomien også noget at sige i den henseende.

Dons

Læs mere om:
  • Hispania Racing
  •