Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 præsentation

Virgin Racing præsentation

Formel 1
præsentation 

07/02/11 

Marussia Virgin Racing som teamet hedder nu, præsenterede idag deres nye racer. Det skete i et af BBC studierne i London.
Teamet følger designet fra konkurrenterne. Det betyder en højere næse på bilen, samt et mere kompakt udseende med den noget fladere bagende. Udover Timo Glock som har forlænget sin kontrakt blev også teamets nye kører, Jerome d'Ambrosio præsenteret.
 

Det nye ejerskab af teamet betyder også et lidt ændret navn på bilen som i 2011 sæson bliver MVR-02. Også farverne på bilen bliver ændret til fordel for Marussia Motors.


MVR-02
(Foto: Virgin media)

Ellers må man sige at trenden som har været på de andre netop præsenterede biler, også følges hos Marussia Virgin Racing. Den løftede næse er et af trækkene, dog måske ikke helt så meget som vi ellers har set. Bagenden bliver også fladere ligesom vi har set hos konkurrenterne.


MVR-02
(Foto: Virgin media)

Teamet præsenterede også kørerne. Genganger fra sidste sæson er Timo Glock, mens Jerome d'Ambrosio er ny som kører. Jerome d'Ambrosio var dog fredagskører i sidste sæson, og har gjort det så godt at han fik det andet sæde fremfor Luca di Grassi.


MVR-02
(Foto: Virgin media)

Håbet hos teamet er man efter en besværlig debutsæson med mange holdbarhedsproblemer, kan være i stand til at løfte niveauet så man kan komme op i midterfeltet.

Dons

Læs mere om:
  • Jerôme D'ambrosio
  • Timo Glock
  • Virgin Racing
  •