Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 - test

Chandhok bejler til plads hos Team Lotus

Formel 1
Test 

08/02/11 

Sidste sæson kørte Karun Chandhok for Hispania Racing Team (HRT), sådan lidt on/off alt efter hvem af teamets kørere de valgte at bruge på en given løbsweekend, og hvem der kunne betale mest, men det førte ikke til nogen fast kontrakt for 2011 sæsonen.
Derfor arbejder Karun Chandhok nu på at finde andre løsninger for at forblive i Formel 1, med henblik på en kontrakt som fast kører i 2012.
En af mulighederne ligger hos Team Lotus.
 

Team Lotus vil give Karun Chandhok en chance for at vise sit værd som Formel 1 kører, eller rettere som Formel 1 testkører.
Derfor var han gæst hos teamet i forbindelse med testkørslerne på Valencia banen i sidste uge, for lige at 'snuse til teamet'.


Karun Chandhok har vinket farvel til Hispania Racing Team, skal han i år køre hos Team Lotus i stedet?
(Foto: Hispania F1)

Teamchef Tony Fernandes fra Team Lotus har besluttet at Karun Chandhok skal deltage i de to næste Formel 1 testsessions der skal Køres på Jeres og Catalunya.
Efter disse testsessions vil Tony Fernandes vurdere om Karun Chandhok's indsat har været god nok til at teamet vil ansætte ham som test- og reservekører til den kommende sæson.

Team Lotus har skrevet kontrakter med Heikki Kovalainen og Jarno Trulli til den kommende sæson, mens teamets test- og reservekører fra sidste år Fairuz Fauzy i år er rykket over til Renault teamet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Karun Chandhok
  • Lotus Racing
  • Circuit de Catalunya
  • Jerez
  • 13/02/11 - Jerez - Formel 1 Test
  • 21/02/11 - Circuit de Catalunya - Formel 1 Test
  •