Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Paul Tracy håber på fuld sæson i år

IndyCar
Series  

07/02/11 

Den efterhånden noget aldrende Paul Tracy har sandelig ikke opgivet at køre motorløb endnu. I øjeblikket arbejder han hårdt på at sikre sig et sæde i Indy Car Series, og allerhelst for hele sæsonen.
I de sidste tre sæsoner har han ikke kørt en hel sæson, men har måttet nøjes med hvad pengene rakte til. I øjeblikket er to teams på tale, men han satser på Conquest Racing.
 

Paul Tracy siger at det bliver svært i år. Det er ikke nemt for den ikke helt unge canadier at finde et sæde i Indy Car Series. Ønsket er at finde et sæde for en hel sæson, og i øjeblikket er der tæt kontakt til Conquest Racing, men lykkedes det?


2003 CCWS mesteren Paul Tracy
(Foto: Ford)

Paul Tracy har ikke kørt en fuld sæson i de sidste tre sæsoner. Det er ligesom om at karrieren er gået ned ad bakke siden han i 2003 blev mester i den daværende konkurrende serie Champ Car World Series. Men siden serien lukkede, har det været rigtigt svært for Paul Tracy.

I de seneste sæsoner har han ikke kørt ret mange løb. I 2010 kørte han i alt 6 løb for to teams. Det kan dog blive rigtigt svært for Paul Tracy at få et sæde. Conquest Racing har skruet op for ambitionsniveauet, og samtidigt er der flere unge kørere der kraftigt presser på for også at sikre sig et sæde i en af de to biler som teamet stiller op med.

Paul Tracy siger da også at selv om han stiller med en del sponsor-kontrakter, så er det sikkert ikke nok.

Dons

Læs mere om:
  • Paul Tracy
  • Conquest
  •