Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Sidste nyt omkring Le Mans 24-timers løbet

Le Mans 
06/02/11 

Le MansI næste uge kommer listen over de biler der skal køre med ved 24 timers løbet på Le Mans I 2011. Det kom frem ved præsentationen af den nye Peugeot 908 i den forgangne uge. Remy Brouard fra ACO var til stede, og han kunne berette en del interessante ting.
Blandt andet kom det frem at reserve deltager listen i år og fremover vil indeholde mindst 10 biler.
 

Grunden til den beslutning er, at det de seneste to år har være tæt på at man løb tør for reserver, da en del af de udtagne biler trak sig. Man vil ikke risikere, ikke at kunne stille med et fuldt felt på 55 biler.

Ud over det sagde Remy Brouard, at vi kan forvente en del overraskelser på årets deltagerliste til Le Mans 24 Hours.

Herudover kommer der mange teams til den officielle Le Mans test dag i år. Det bliver nemlig sådan at alle 55 biler kan komme, og desuden er reserverne også velkomne, så vi kan op over 70 biler på banen til den event.

2011 reglementet har en åbning i forhold til tidligere størrelser på feltet. Det er nemlig sådan at det er muligt at sætte bil nummer 56 på banen.
Den 56. bil kører med uden for konkurrence, og det er svært at sige om Remy Brouard kom til at tale over sig her, men han nævnte Porsche 918 RSR Hybrid som en mulig deltager på testdagen, og det kunne indikere at den bil måske kommer med som bil nummer 56 i årets 24 timer løb.

Remy Brouard talte også kort om den test Audi havde afviklet på Sebring for kort tid siden med den nye R18.
I 2011 skal LMP’erne køre med ens hjul både foran og bagpå, det siger reglementet at de skal, og det betyder at forhjulene til denne sæson er bredere end de hidtil har været.
Det har efter sigende givet nogle helt nye udfordringer til Audi, og de samme udfordringer kommer til de andre teams når de kommer ud at køre.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS