Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Series Karting

12 årig fabriks-kører kan se frem til 49 rejsedage

World
Series
Karting 

05/02/11 

Patrik Matthiesen tester hos DR Racing Kart
Det var en noget stolt, og 8 kilo lettere Aquila Kart kører der mandag morgen krøb ned i en splinterny DR racer, for at teste hele to dage på Viterbo banen, cirka 120 kilometer nord for Rom.
Det blev til ialt 325 kilometers test under kyndig vejledning fra teamejeren, den tidligere 5-dobbelte verdensmester Danilo Rossi.
 

Patrik Matthiesen fik store roser med på vejen for hans hurtige måde at tilpasse sig banen på, og for hele tiden at arbejde i hærdigt med præcise feedbacks til mekanikere og teknikere, for at få materialet skruet hen så det kørte optimalt. Possitivt overrasket var Danilo Rossi, der også er indehaver af fabrikken som fremstiller DR Karterne, da Patrik efter nogle få træninger kunne tage svinget forenden af langsiden uden så meget som at lette 1 millimeter på speederen, vel at mærke med 105 km/t.

Patrik Rossi roste efterfølgende både DR karten og specielt teamt for dens familiære måde at arbejde sammen med en så ung kører, som han nu er.

Onsdag morgen var det ud af sengen klokken 04:30, afsted i flyveren for at kunne nå dagens skole gang på Haderslev Realskole, men med en ny titel på visitkortet - fabrikskører - og 4 rejsdage mindre.

12 årige Patrik's første optræden for DR Racing bliver i dagene den 16. til 27. februar, hvor han skal køre den første afdeling af World Series Karting Masters, på La Conca banen som ligger i hælen af støvlelandet.

Aquila Kart Racing


Læs mere om:
  • Patrik Matthiesen
  • Aquila Kart Racing
  •