Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1 præsentation

Williams præsentation

Formel 1
præsentation 

01/02/11 

Rubens Barrichello har de sidste par uger flere gange udtalt at den nye Williams FW33 racer vil have et aggressivt udseende. Og det er vel rigtigt efter at de første officielle billeder dukket op.
En næsten total flad bagende som ingen af de andre teams har kunnet præstere. Og måske med et anelse atypisk udseende En spændende racer.
 

Dem der har designet den nye gearkasse på den nye Williams racer, har ikke brugt de store penne til at slå stregerne. Mage til flad bagende skal man mange år tilbage i tiden for at finde. Rygter vil vide at gearkassen er nærmest uhyggelig kompakt.


(Foto: Williams F1)

Hajfinnen er nærmest helt væk, men der er dog en markering af en høj kant på bagenden af indsugningstårnet ned over motorcoveret. Denne høje kant munder ud i en nærmest klokke lignende kasse hvorunder gearkasse og transmission ligger.

Ikke nok med det. Sam Michaels siger udover at det er lykkedes for Williams at bygge en bagende til bilen som ingen umiddelbart vil kunne kopiere, fordi det vil tage alt for lang tid at få produceret stumperne, så er bagenden også designet til at kunne gøres smallere eller bredere efter behov. Det er her et spørgsmål om køling afhængig af baner og temperaturer.

Williams har også en høj næse, som i hvert fald på testbilen, har ligesom en ekstra vinge indbygget. Sidekasserne har også fået et helt andet udseende hvor de falder meget mod bagenden for at følge linierne længere inde over bilen. Desværre har Williams sikkert ganske bevidst valgt mørke farver til bilen for ikke at afsløre alt for meget endnu. Men det skal nok komme. Der er ingen tvivl om at mange af analytikerne fra de andre teams, studerer tilgængeligt billedmateriale af Williams bilen. Mekanikerne har også vældig travlt med at rulle garageporten ned når bilen kører i pit, så ikke alt for meget bliver afsløret.

Dons

Læs mere om:
  • Williams F1 Team
  • Ricardo Tormo
  •      ASETEK SIMSPORTS