Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1 præsentation

Mercedes GP præsentation

Formel 1
præsentation 

01/02/11 

Den nye sølvpil blev i lighed med flere andre nye Formel 1 racere præsenteret på Richardo Tormo banen i Valencia i dag.
Ny bemaling der skal bringe fortid og nutid sammen har været et vigtigt element for teamet. Lav vægt, ny hækvinge og implementering af KERS har været andre vigtige elementer i udviklingen af den nye W02 racer.
 

Det var med stor begejstring at Mercedes GP med Ross Brawn og Norbert Haug i spidsen i formiddags præsenterede teamets nye W02 racer. Ud over ændret bemaling som man ønsker skal bringe fortid og nutid sammen, så bemærker man blandt andet at man har ændret forenden på bilen.

Hækvingen er selvfølgelig også ændret for at tilpasse den til nye reglement. Væk er F-duct og muligheden for dobbelt diffusere. Det har givet for den nye mulighed for at justere hækvingen under kørslen.


Den første appetitvækker
(Foto: Motorsporten.dk)

Sidekasserne har fået et noget andet udseende, men det må være forenden af bilen som har undergået den største fysiske forandring. Blandt de hidtil præsenterede biler ligner det lidt en Red Bull/Newey trend som andre teams har taget til sig.

Ved præsentationen blev der talt om at man har styrket organisationsgangen i teamet henover vinteren for at få en mere effektiv arbejdsgang og udvikling både i teamet og af bilen. Lav vægt, tilpasning af KERS systemet, har været nogen af hovedelementerne i udviklingen af bilen.

Et af de store spørgsmål uden for teamet har været om det er lykkedes for designerne at skabe en bil der bedre passer til Michael Schumachers kørestil. I sidste sæson var det tydeligt at bilen ikke passede ham specielt godt.

De to kørere, Nico Rosberg og Michael Schumacher forsætter i teamet. Endnu er der ikke hyret nogen test- og reservekører, men Mercedes bekræftede at man er på jagt efter en. Om Nick Heidfeld kommer tilbage igen, var der ingen kommentar til. Kun at man undersøger en række potentielle emner.

Dons

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Nico Rosberg
  • Mercedes GP
  • Ricardo Tormo
  •      ASETEK SIMSPORTS