Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Travl off-season for Highcroft Racing

ALMS 
02/02/11 

American Le Mans Series - men intet nyt om David Brabham
Highcroft Racing teamet har siden afslutningen af American Le Mans Series i 2010, brugt meget tid på samarbejdet med Honda Performance Development.
HPD som forkortelsen er for Hondas racer afdeling i USA, lancerer en ny motor til LMP2 klassen, og Highcroft Racing har testet denne motor for HPD ved flere lejligheder. Senest i Texas på MSR Houston banen.
 

Alt imens at teamets vel nok bedste og mest kendte kørerprofil, David Brabham, endnu venter på om han skal køre for teamet også i 2011 sæsonen, eller om han skal søge andre græsgange, så har teamets to andre kørere Simon Pagenaud og Marino Franchitti haft travlt med at teste for teamet og HPD.

Man har taget sidste sæsons mesterskabs vindende chassis, ARX-01c, og monteret Hondas nye HR28TT V6 turbomotor i den og har testet nu mere end 2100 miles. Det er hovedsagligt Simon Pagenaud som har testet med motoren, mens Marino Franchitti mere lejlighedsvis også har været med.

Fra alle de involverede parter lyder der stor tilfredshed med den nye motor og hvordan den har reageret på de ændringer man løbene har foretaget som resultatet af de afviklede tests.

Simon Pagenaud siger det vel egentlig bedst af alle:
"Skal jeg køre LMP2 igen, så vil jeg langt hellere køre med Honda motoren, fremfor at skulle kæmpe imod den."

Dons

Læs mere om:
  • Marino Franchitti
  • Simon Pagenaud
  • Highcroft Racing
  •