Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA GT1

HEXIS AMR har kørerne klar til 2011 sæsonen

FIA GT1 
01/02/11 

En af Young Driver AMR teamets mærkekollegaer og ikke mindst konkurrenter, HEXIS AMR, har deres fire kørere på plads til deltagelsen i FIA GT1 mesterskabet.
Teamets to Aston Martin DB9'er skal køres af Clivio Piccione, Stef Dusseldorp, Christian Hohenadel og Andrea Piccini. Clivio Piccione er den eneste af kørerne fra sidste sæson, der har fået genvalg.
 

HEXIS AMR forsætter også i 2011 i FIA GT1 mesterskabsserien. Det sker med kørerne Clivio Piccione, Stef Dusseldorp, Christian Hohenadel og Andrea Piccini. Clivio Piccione. Man har endda også bestemt hvem der skal køre sammen. Clivio Piccione får Stef Dusseldorp som makker, mens Christian Hohenadel og Andrea Piccini besætter den anden bil.


(Foto: Aston Martin Racing)

Teamet har allerede begyndt testprogrammet. Clivio Piccione var således ude at køre en shake-down test på Lédenon banen, mens de resterende kørere får en dag hver i bilen i denne uge. I næste uge tester alle kørerne i tre dage på Nogaro banen.

Fra teamet er tonen optimistisk. Efter det første år, hvor man var blandt medalje kandidaterne, så har forberedelserne været yderst intense for at gøre teamets anden sæson endnu bedre. De kommende tests hvor det er planlagt at der skal køres ikke mindre end 4000 km, skal vise hvor langt man er nået med opgradering og forberedelserne af bilen.

Dons

Læs mere om:
  • Andrea Piccini
  • Clivio Piccione
  • Stef Dusseldorp
  • Hexis Racing
  •