Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

James Thompson godt tilfreds efter første test

STCC 
01/02/11 

James Thompson skal i år køre for Polestar Racing i den STCC serie. I sidste uge var han med Robert Dahlgren og teamet på Circuit de Catalunya i Spanien for at teste.
James Thompson testede først og fremmest STCC bilen, men var også med i Robert Dahlgrens test af WTCC bilen som han skal deltage i år, og hvor Volvo deltager i hele sæsonen.
 

James Thompson har efterhånden kørt i mange forskellige biler i BTCC, DTC, ETC Cup og i WTCC. I den kommende sæson skal han deltage i STCC serien for Polestar Racing i en af deres Volvo C30 modeller. I den forgangne uge var han med Robert Dahlgren på Circuit de Catalunya i Spanien for at teste den for ham nye bil.

Og det var da også en godt tilfreds James Thompson der udtalte sig efter den første test.
"Testen var rigtig god, og jeg tror Volvo vil gå fra at være stærke til endnu stærkere i den kommende sæson. Jeg fik kørt mange kilometer i bilen, men jeg kunne godt ønske mig nogen flere. Trods alt var det en rigtig god test, meget givende og vi fik også flere ideer om hvordan vi kan udvikle bilen yderligere."

En ting er at lære bilen at kende, noget andet banerne. Selvom James Thompson i sidste sæson kørte på et par af dem, så skal han også lære nogen nye baner at kende. Her håber han på teamets støtte, idet der ikke bliver meget tid til at besigtige banerne ret meget inden han skal køre på dem.

Om hans chancer siger han:
"Målet er altid et mesterskab, men med nye baner og nogen skrappe modstandere, så tager vi det løb for løb. Først og fremmest gælder det om at jeg kommer til at føle mig rigtigt hjemme i bilen, men det skal nok komme."

De modstandere han især hentyder til er Rickard Rydell, Richard Göransson og Jan Magnussen.

Dons

Læs mere om:
  • James Thompson
  • Jan Magnussen
  • Richard Göransson
  • Rickard Rydell
  • Polestar Racing Group
  •