Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Ekstra test på Lleida banen for SUNRED teamet

WTCC 
30/01/11 

SUNRED Engineering tog straks efter testen på Circuit de Catalunya forleden til den noget mindre Lleida bane for at teste videre.
Det var dog ikke helt uden vanskeligheder for Gabriele Tarquini og Aleksey Dudukalo der kørte testen. Vejrguderne havde bestemt at det skulle være temmelig koldt hvilket vanskeliggjorde testen i forhold til setuppet.
 

Gabriele Tarquini og Aleksey Dudukalo havde nok at gøre med at styre bilerne i den 2 dages test som SUNRED Engineering havde planlagt på Lleida banen. Det var nemlig ualmindelig koldt hvilket gav udfordringer i forhold til setuppet.

Testen var den sidste inden SUNRED Engineering pakker biler og udstyr sammen og tager til Brasilien til Curitiba til åbningsløbet i dette års WTCC serie.

Men da først setuppet var fundet, kørte begge kørere en problem fri test i deres SEAT Leon Tdi racere. Dog havde Aleksey Dudukalo visse problemer med at finde sig til rette, men med fælles hjælp fra både team og Gabriele Tarquini fik også han gavn af testen.

Holdningen i teamet efter testen var at trods de lave temperaturer så fik man fuldt udbytte af testen og nu kan fokusere på at pakke bilerne og udstyr sammen inden turen til Brasilien.

Dons

Læs mere om:
  • Alexey Dudukalo
  • Gabriele Tarquini
  • SUNRED Engineering
  •