Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Den tredje dansker på Daytona

Grand Am 
28/01/11 

Alt i mens hele verdenen - næsten - er fokuseret på det berømte 24 timers løb på Daytona, hvor Jan Magnussen og Ronnie Bremer deltager, så er der faktisk også en tredje dansker med på Daytona.
Det er dog ikke i 24 timers løbet at han kører, men i den mindre Grand Sport klasse. Her deltager Martin Jensen sammen med makkeren Paul Gerrard, som også i sidste sæson delte bil med.
 

Martin Jensen er også at finde på Daytona banen i disse dage. Her skal han køre i en af de små klasser, dog er han sammen med makkeren Paul Gerrard gået fra ST klassen i sidste sæson, til GS klassen i denne sæson. Makkerparret deltager i en BMW M3 indsat af Insight Racing teamet.

De første kørsler er foreløbet rimeligt med placering midt i feltet, men til selve løbet starter makkerparret som nummer 14 i deres BMW M3.

Ifølge Martin Jensen er teamet helt nyt, men har ansat en masser gode og kompetente folk som så absolut ved hvad de har med at gøre, så både han og Paul Gerrard venter sig en masse gode resultater henover sæsonen. Klassens løbstid er væsentligt kortere og er på 2,5 time.

Dons

Læs mere om:
  • Martin Jensen
  • Insight Racing
  • Daytona
  • 28/01/11 - Daytona - Grand Am
  •