Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ny teknisk direktør hos McLaren

Formel 1 
30/01/11 

Lige siden at Patrick Newey valgte at forlade McLaren teamet, har man officielt ikke haft en teknisk direktør ansat. Dengang sagde den daværende teamchef, Ron Dennis, at man i teamets struktur ikke direkte havde brug for en til at indtage denne position.
Teamet har nu åbenbart ændret mening og har forfremmet den nu tidligere chefingeniør, Paddy Lowe, til denne stilling.
 

Som næsten noget nyt har McLaren efter fem års pause igen en teknisk direktør involveret i staben. Det er Paddy Lowe, der nu kan titulere sig 'Teknisk direktør'.

Da Adrian Newey for fem år siden forlod teamet, valgte man ikke at have en afløser på posten. Det passede ikke ind i den ledelsesmæssige struktur på det tidspunkt ifølge den daværende teamchef Ron Dennis.

Nu har teamet tilsyneladende ændret mening og har forfremmet Paddy Lowe til denne post. Hans tidligere funktion bliver overtaget af Tim Goss, som var chefingeniør på 2010 bilen. Efter afgangen af Pat Fry der forlod McLaren til fordel for Ferrari, er ændringen tilsyneladende blevet aktuel igen.

Dons

Læs mere om:
  • McLaren Formula 1
  •