Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Schumacher har en plan

Formel 1 
29/01/11 

Michael Schumacher fik ikke den succes med sin tilbagekomst som mange måske havde regnet med. Til gengæld er han opsat på at vise at han stadig kan begå sig i Formel 1.
Én to årsplan skal bevise at han stadig kan hvis det ikke lykkedes for ham i 2011 sæsonen. Får han så en bil der passer ham, eller bliver der taget hensyn til teamkollegaen?
 

Mange betvivlede at Michael Schumacher kunne komme stærkt tilbage efter sin pause fra Formel 1. Mange var derimod lige så overbevidste om at det nok skulle lykkedes for ham. Lad os blot konstatere at det ikke gik som mange forventede.

Men tyskeren giver ikke op. Ambitionerne og lysten er der skam stadig, og ser både hans og Mercedes's plan som langsigtet. Ifølge Michael Schumacher arbejdes der med en 3 års plan.


2 år til at bevise at han stadig kan - det er det han selv siger
(Foto: Mercedes GP)

"Vi har en 3 års plan. Det er klart at lige nu er vi ikke der hvor vi gerne vil være. Der er brugt mange kræfter på at komme tilbage, og jeg er sikker på at vi har en chance, men som Formel 1 historien ofte viser, så er det sjældent at man bare lige sådan vender tilbage og vinder."

Jeg er sikker på at vi kan vinde sejre i år, og måske også være med i kampen om mesterskabet. Jeg er her på en opgave, og den har jeg til hensigt at fuldføre. Lykkedes det ikke i 2011, så prøver vi igen i 2012."

Mange stiller stadig tvivl om det lykkedes for Michael Schumacher igen at være med helt i toppen, men Adrian Sutil mener at Michael Schumacher nok skal være der når det gælder.
"De nye Pirelli dæk vil passe meget bedre til Michael Schumacher, især i de langsomme sving."

Jos Verstappen mener også at Michael Schumacher nok skal kunne klare at komme tilbage i toppen:
"En racerkører af Michael Schumachers kaliber, mister ikke sit talent. Hvis han kan få en bil der passer til hans kørestil, kan han stadig være med i kampen om mesterskabet. Det kan godt være at han er blevet 42, men han er altså stadig skarp."

Dons

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Mercedes GP
  •