Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 præsentation

Ferrari præsentation

Formel 1
præsentation 

28/01/11 

Ferrari har i dag præsenteret deres 2011 racer, som vi allerede for få dag siden kunne fortælle, får navnet F150.
Præsentationen foregik som vanligt i Maranello, og Ferrari kan allerede nu afsløre at bilens udformning vil blive ændret i forhold til den præsenterede model.
Bilen vil blive ændret på en lang række punkter inden det første løb køres i Bahrain midt i marts måned.
 

Ferraris nye F150 blev præsenteret tidligere i dag, men allerede nu afslører Ferrari at den egentlige racer ikke bliver helt som præsentationsmodelle.

Præsentationsmodellen virker en anelse bredere i midtersektionen af bilen, og sandsynligvis for at blandt andet at lave plads til KERS. Bagenden er også ændret. Primært fordi den dobbelte diffuser nu ikke er lovlig mere, hvilket gør en ændring af udformning nødvendig. Heller ikke F-duct systemet er lovligt mere, så en radikal ændring af bagenden har været nødvendig.


(Foto: Ferrari Media)

Bilen ligner meget sidste års model, men ifølge Ferrari vil der komme en del ændringer på det aerodynamiske område inden det første Grand Prix køres i Bahrain i midten af maj måned.

Teamets tekniske direktør, Aldo Costa, siger også at allerede efter de første 2 - 3 løb kommer der igen en hel del nye ændringer. Igen er det færdigudviklingen af den endelige aerodynamiske grundpakke der ikke er klar endnu.

Dons

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  •