Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sebastian Vettel tidligst til Ferrari i 2013

Formel 1 
30/01/11 

Klausuler kan både bedømmes som en fordel og en ulempe. Det kan hindre en kører i at komme videre, hvor et team til gengæld kan låse en kører hos sig, og det er tilsyneladende det der gør at Sebastian Vettel ikke bare kan forlade Red Bull Racing ved kontrakt udløb.
Sebastian Vettel har kontrakt udløb efter 2011 sæsonen, men en præstations klausul der tilsyneladende er indføjet i hans kontrakt, kan låse ham yderligere et år.
 

Sebastian Vettel har tidligere udtrykt at han en dag godt kunne tænke sig at køre for Ferrari teamet. Hvornår det sker, er der ingen der ved. Mange medier har dog haft travlt med at sende tyskeren til det italienske team ved kontrakt udløb. Den igangværende kontrakt udløber ved årsskiftet.


(Foto: Red Bull Media)

Men tilsyneladende er der en klausul der forhindrer Sebastian Vettel i at forlade Red Bull Racing ved kontraktudløb. Red Bull Racing chefen Helmuth Marko bekræfter overfor flere medier at der findes en klausul der kan holde på Sebastian Vettel i yderligere et år.

Klausulen skulle angiveligt virke begge veje, så hvad enten Sebastian Vettel og/eller Red Bull Racing vinder et vist antal Grand Prixer eller slutter i top 3 i 2011, så er Sebastian Vettel bundet af klausulen.

Dons

Læs mere om:
  • Sebastian Vettel
  • Red Bull Racing
  •