Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA GT1

Darren Turner og Tomas Enge forsætter hos AMR

FIA GT1 
30/01/11 

Makkerparret fra Young Driver AMR teamet forsætter hos Aston Martin Racing. Der er der lidt tvivl om Darren Turner om han forsat skal køre i FIA GT1 klassen. Bekræftet er dog at han skal køre i AMRs indsats i LMP1.
Tomas Enge derimod forsætter med at køre i FIA GT1 for det tyske Young Driver AMR team. Udfra de første meddelelser om Tomas Enge, ser det ud til at det 'kun' er i FIA GT1 at han skal køre.
 

Aston Martin Racing og Young Driver teamene har bekræftet at Darren Turner og Tomas Enge skal køre for de to teams i 2011. Tomas Enge har fået forlænget sin kontrakt med Young Driver AMR, men hvem hans makker bliver i bilen er endnu uvist. Darren Turner har også forlænget sin kontrakt ifølge de første meldinger er det kun for Aston Martins indsats i LMP1 bilerne.

Darren Turner håber på at han også kan få lov til at køre i FIA GT1 også i den kommende sæson. Han var meget glad for den meget aktive 2010 sæson hvor han udover at køre i FIA GT1 også kørte i LMP1, GT1, GT2 og GT4 for Aston Martin Racing. Han siger selv at det var med til at holde ham i form i hele sæsonen.

Sammen blev de to kørere nummer 4 i FIA GT1 mesterskabet i sidste sæson, og hvor Darren Turner blev stemt ind som den næstbedste GT1 kører i 2010 sæsonen.

Dons

Læs mere om:
  • Darren Turner
  • Tomas Enge
  • Aston Martin Racing
  • Young Driver AMR
  •