Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Am GT Class

Ronnie Bremer, alt at vinde

Grand Am
GT Class 

27/01/11 

Det er med stor spænding Ronnie ser frem til weekendens Daytona Rolex 24, hvor han som bekendt skal køre de 24 timer sammen med vennen Jan Magnussen og Robin Liddell.
Efter Champ Car tiden, der stoppede brat bl.a. fordi serien gik fallit netop som Ronnie havde fundet de nødvendige sponsorer til et sæde i et top Team, blev der meget stille omkring Ronnie.
 

John Brooks, Brooks Associates Racing, manden der fik Ronnie til USA og vel nok er Ronnies største fan overhovedet, prøvede i flere omgage at rejse de fornødne midler til et sæde i Indy Car og et Indy 500 løb var meget tæt på at blive til virkelighed. Ronnies optræden i Danske løbs serier har været helt uden værdi for hans karriere til trods for hans eksempelvis helt ufattelige rekord i Peugeot Spider Cup serien der klart beviste hans unikke talent, men i Danmark og Dansk Motorsport er det ikke evner der tæller men kun penge, desværre.


Ronnie Bremer
(Foto: Torben Hausig)

Samarbejdet med Kevin Magnussen blev vendepunktet, det var i den forbindelse Ronnie kom i kontakt med flere GT Teams rundt om i Europa og da Rhino Leipert Motorsport gav Ronnie chancen i deres Ascari, kvitterede Ronnie med en super indsats i en bil han aldrig før havde kørt og det gav genlyd rundt omkring i international motorsport.

Jan Magnussen anbefalede i sæsonen 2010 Stevenson Motorsport at lade Ronnie Bremer overtage hans sæde i deres Grand-Am Camaro i de løb hvor han selv var forhindret pga. løb i andre serier. Ronnie tog imod denne udfordring på fornemste vis og det satte i den grad skub i karrieren igen.

Ronnie Bremer:
”Der er undervejs i karrieren truffet nogle forkerte beslutninger som i et vist omfang har haft fatale følger for mig, jeg har bestemt heller ikke været heldig, måske været på de forkerte steder på de forkerte tidspunkerter, men lad det nu være fortid. Jeg fornemmer at jeg for første gang i mange år nu står i en ren win win situation og det er dejligt. Jeg glæder mig nu helt vildt og føler mig rigtigt godt forberedt til Daytona, min deltagelse i 24 timers løbet i Dubai for Jet Black Racing for 14 dage siden har været super opvarmning og har lært mig en hel masse. Jeg skal gøre mit bedste for at bevise at det var en rigtig beslutning Stevenson Motorsport, G.M., Jan Magnussen og Robin Liddell tog ved at lade mig blive tredje kører i Camaro nr. 57”.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Robin Liddell
  • Ronnie Bremer
  • Stevenson Motorsports
  •      ASETEK SIMSPORTS