Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Force India bekræfter sine kørere for 2011

Formel 1 
26/01/11 

Force India Formel 1 teamet har netop udsendt en pressemeddelelse hvor man fortæller hvilke kørere der skal køre for teamet i 2011.
Rygterne i den seneste tid har haft ret denne gang. Adrian Sutil forsætter i teamet, og får Paul di Resta som makker. Test- og reservekører bliver Nico Hülkenberg, som dermed er degraderet i forhold til sin rolle i sidste sæson.
 

Force India Formel 1 teamet har netop bekræftet sine kørere for 2011 sæsonen, og det betyder genvalg til Adrian Sutil, der dermed skal have et sæde i teamet for femte år i træk. Han har været med hele vejen om man så kan sige, da Force India startede stort set fra bunden, og nu har arbejdet sig op i feltet. Adrian Sutil formåede i sidste sæson at køre sig til 47 points henover sæsonen.

Paul di Resta er ny som fast kører, men kørte dog en del tests for teamet i sidste sæson, og dermed ikke uvant hverken med bil eller teamet. Men det bliver nok noget anderledes for ham i denne sæson, hvor han ikke skal tænke på DTM serien mere. Han vandt denne serie i 2010.

Nico Hülkenberg kørte hele sidste sæson for Williams teamet, men må nu 'nøjes' med at være test- og reservekører. Han kommer dog med en god Formel 1 erfaring, som de andre og vel især Paul di Resta kan drage nytte af.

Alle kørerne er selvfølgelig glade for at deres respektive kontraktforhandlinger nu er overstået. Adrian Sutil siger at han nu kan forsætte den udvikling som han er inde og målet er at bringe teamet endnu længere frem.

Paul di Resta siger at nu er drømmen blevet opfyldt, nemlig at komme til at køre i Formel 1. Der skal dog sættes nye mål, og man kan så gætte på hvad det er.

Nico Hülkenberg har lidt af den samme holdning som Paul di Resta. Han vil dog bare gerne tilbage i et fast sæde, og mener at han har vist at han godt kan begå sig i Formel 1. Selvfølgelig har han erfaring, men kan sagtens samle mere.

Dons

Læs mere om:
  • Adrian Sutil
  • Nicolas Hülkenberg
  • Paul Di Resta
  • Force India
  •