Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Superstars Series

Team BMW Italia klar med 3 stk. BMW M3

Superstars Series 
28/01/11 

Flere og flere teams og kørere melder sig til hos SUPERSTARS Series til den kommende sæson. Team BMW Italia vandt både den nationale italienske serie og den internationale serie sidste sæson.
Det var med Thomas Biagi bag rattet i begge tilfælde og nu har teamet igen tilmeldt sig til en ny sæson, endda med 3 biler.
 

Team BMW Italia med Roberto Ravaglia som teamchef deltager i 2011 sæsonen i SUPERSTARS Series med 3 biler. Det er en nedgang på en bil i forhold til sidste sæson, og det forlyder fra teamet at man vil optimere indsatsen på de tre tilbageværende biler. Bilerne som teamet anvender er BMW M3 E92.

Roberto Ravaglia udtaler at man i år satser på talent, erfaring og unge kørere. De som har fået kontrakt med teamet er sidste års dobbelte mester Thomas Biagi, Stefano Gabellini får også genvalg mens Alberto Cerqui er det nye skud på stammen. Han kommer fra karting og italiensk Formel 3.


(Foto: Team BMW Italia)

Thomas Biagi er glad for at kunne forsætte hos teamet der har gav ham to mesterskaber i sidste sæson. Talentet Alberto Cerqui er glad for i det hele taget at have fået foden indenfor i det i Italien yderst kendte team, mens Stefano Gabellini vel nok er mest glad for at fornyet sin kontrakt efter det han selv kalder adskellige uheldige episoder i sidste sæson.

Dons

Læs mere om:
  • Thomas Biagi
  • ROAL Motorsport
  •