Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Am

Jan Magnussen i jubilæums løb på Daytona

Grand Am 
26/01/11 

Når Jan Magnussen og Ronnie Bremer sammen med deres teamkollega Robin Liddell kører ud på Daytona International Speedway på lørdag eftermiddag, til starten på "The 49thRolex 24 Hours at Daytona" løbet, for Stevenson Motorsports, bliver det til et jubilæumsløb for teamet i Grand AM serien - "Grand-Am Rolex Sports Car Series presented by Crown Royal Cask No.16" - som klassen meget mundret hedder!
 

Starten i 24-timers løbet på Daytona International Speedway, bliver start nummer et hundrede for Stevenson Motorsports, og der vil derfor være ekstra fokus på teamet Chevrolet Camaro GT.R racer med startnummer 57 på siden.

Udover at fejre et hundrede løbs jubilæet, bliver løbet på Daytona også specielt for teamet fra Jacksonville i North Carolina på en anden måde.
For det er første gang at teamet kører med stickers for "Hope For The Warriors", for at støtte op om de sårede og faldne soldater, samt deres familier. En sag som hele teamet er stolte af at støtte, og en sag som teamet har tæt inde på live, da deres base kun ligger få miles fra Camp LeJeune, hvor "The Marine Expeditionary Forces in Readiness" er stationeret.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Robin Liddell
  • Ronnie Bremer
  • Stevenson Motorsports
  • Daytona
  • 28/01/11 - Daytona - Grand Am
  •      ASETEK SIMSPORTS