Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Karun Chandhok til Lotus Racing?

Formel 1 
27/01/11 

Karun Chandhok havde en noget omskiftelig debut sæson hos Hispania Racing Team i 2010 sæsonen. Det blev reelt kun til godt en halv sæson hos det problemfyldte team.
Det har dog ikke fået Karun Chandhok til at opgive sine Formel 1 drømme, så nu har han lagt billet ind hos Lotus Racing som angiveligt vil ansætte en fredags kører sideløbende med de to faste kørere.
 

Efter en masse fnidder i form af manglende sponsorpenge og tilsyneladende interne problemer hos HRT teamet, er Karun Chandhok en fri fugl. Drømmene om en Formel 1 karriere er ikke spoleret af den grund og derfor har han lagt billet ind hos Lotus Racing som fredags kører.


Karun Chandhok havde ikke nogen god sæson hos HRT
(Foto: Hispania F1)

Det er hvad Karun Chandhok oplyser fra hjemmet i Indien. Han håber på at komme i betragtning også selvom der er mange andre om buddet. Han håber på at få pladsen om ikke andet så for at samle erfaring, og så på et senere tidspunkt få tilkæmpet sig et sæde, enten hos Lotus eller et andet team.

Dons

Læs mere om:
  • Karun Chandhok
  • Lotus Racing
  •