Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Silvestro klar til anden sæson i IndyCar Series

IndyCar
Series  

01/02/11 

IndyCar Series er ubetinget den af motorsportens topklasser der har flest kvindelige deltagere, en af dem er Simona de Silvestro, der sidste år tog springe op fra Formula Atlantic til IndyCar Series.
Simona de Silvestro kørte i 2010 sæsonen for HVM teamet, hvor hun sæsonen igennem udviklede positivt, og to gange sluttede i top 10, samt havde en 11. plads på Edmonton som de bedste resultater.
 

Top 10 placeringerne scorede Simona de Silvestro i gadeløbet i Toronto samt på Lexington banen.
Efter at have kvalificeret sig som nummer 11 på Edmonton, lå hun længe med helt fremme i feltet, med chance for sin første podieplacering, men hun blev desværre påkørt og sendt ud i et spin som kostede hende mange placeringer.

Men hendes præstationer er ikke gået ubemærket hen, det betyder at det nu har været muligt for HVM teamet at skaffe sponsorstøtte nok til at Simona de Silvestro kan fortsætte endnu en sæson i teamet, og i følge teamchef Keith Wiggins er der tale om en flerårig kontrakt i IndyCar Series.
Simona de Silvestro 2010 sæson blev i øvrigt kronet med titlen som 'Rookie of the year' ved Indy 500 løbet, ligesom nu blev tildelt 'Tony Renna Firestone Rising Star award'!

Det er 'Nuclear Clean Air Energy' der har sikret Simona de Silvestro pladsen i den ene af HVM racere, den der skal køre med startnummer 78.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Simona de Silvestro
  • HVM
  •