Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Camaro Cup

V8 bulder på Jyllands-Ringen

Camaro Cup 
28/01/11 

Den kommende sæson kommer Jyllands-Ringens asfalt til at vibrere af V8 bulder, det sker når den svenske Camaro Cup klasse gæster banen.
Udover at Camaro Cup racerne har kæmpe store V8 motorer, er også feltet kæmpe stort - typisk på mellem 35 og 40 biler - så der bliver noget at glæde sig til, både for øjnene og ørene!
Camaro Cup klassen gæster Jyllands-Ringen i forbindelse med Grand Prix Danmark i august måned
 


Camaro Cuppen's store felter leverer altid spændende tæt og spændende race.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det forlyder, at et par danske kørere allerede i efteråret 2010 var i Sverige for at teste i Camaro Cup klassen, og mon ikke interessen for at deltage klassen stiger med indsættelsen af det danske løb i 2011 kalenderen.

Camaro Cup kalenderen strækker sig i år over seks løbsweekender, fordelt på fire forskellige svenske baner, samt Jyllands-Ringen her i Danmark.
Den bane som Camaro Cuppen gæster to gange i løbet af sæsonen, er Mantorp Park, en gang i forårs sæsonen, samt til den svenske finale weekend i september.


Camaro Cup racerne er opbygget efter samme koncept som NASCAR biler, med et rørrammechassis, glasfiber karrosseri samt et 5,7 liters General Motors V8 motor.
(Foto: Motorsporten.dk)

Camaro Cup kalender 2011:

Dato Bane Land
6. - 7. maj Ring Knutstorp Sverige
20. - 21. maj Mantorp Park Sverige
1. - 2. juli Falkenberg Sverige
12. - 13. august Karlskoga Sverige
27. - 28. august Jyllands-Ringen Danmark
23. - 24. september Mantorp Park Sverige

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Falkenberg
  • Gelleråsen(Karlskoga)
  • Jyllandsringen
  • Mantorp Park
  • Ring Knutstorp
  •