Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental Rally Challenge

Petter Solberg fik stor ros af Olivier Quesnel

IRC 
25/01/11 

Olivier Quesnel, Peugeots motorsportschef, var ganske godt tilfreds med Petter Solberg og hans indsats i det netop overståede Rallye Monte Carlo, der var nummer 100 af slagsen.
Olivier Quesnel var så godt tilfreds med Petter Solberg at han håber at han vil komme tilbage til Intercontinental Rally Challenge og køre flere løb.
 

Norske Petter Solberg som egentlig var på gæstevisit i IRC i forbindelse med Rallye Monte Carlo, gjorde så stort indtryk på Peugeots motorsportschef, Olivier Quesnel, at han gerne vil have ham med i flere IRC rallies. Om han får det er en hel anden sag, for Petter Solberg har selvfølgelig sin største fokus på World Rally Championship.

Olivier Quesnel sagde blandt andet efter Rallye Monte Carlo, at han har fået en større forståelse af Petter Solbergs måde at håndtere tingene på, og hans samarbejde med hele Peugeot teamet i ralliet, har været forbilledligt.

Petter Solberg deltog i en Peugeot 207 S2000 bil men fik en elektrisk fejl i bilen tidligt i løbet af lørdagen, og måtte desværre udgå. Olivier Quesnel vil dog gerne have Petter Solberg til at køre flere rallies. Eksempelvis nævner han det korsikanske rally der køres i starten af maj måned, som en oplagt mulighed.

Dons

Læs mere om:
  • Petter Solberg
  •  
     

    Intercontinental Rally Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: