Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental Rally Challenge

Rallye Monte Carlo - revideret resultat

IRC 
23/01/11 

Der er fremkommet et revideret resultat af årets Rallye Monte Carlo. Det skete efter ordre fra Peugeots motorsportschef, Olivier Quesnel, som lod den ene af sine kørere komme for sent til den sidste og endelige kontrol.
Det gav en enkelt forskydning i det samlede resultat, som betyder at kørerne som sluttede rallyet på tredje- og fjerdepladsen bytter placering.
 

Guy Wilks og Stephane Sarrazin bytter plads i det endelige resultat. Det sker efter at Peugeots motorsportschef, Olivier Quesnel, besluttede at lade Stephane Sarrazin komme for sent til den sidste og endelige kontrol. Stephane Sarrazin var ellers hurtige sammenlagt end teamkollega Guy Wilks.

Ved at lade Stephane Sarrazin komme for sent, vil Guy Wilks få de ekstra points som tredjepladsen giver. Årsagen er for så vidt simpel. Guy Wilks er fast kører i IRC serien, mens Stephane Sarrazin kun er gæstekører og sandsynligvis ikke vil køre flere løb i IRC serien i år. Dermed forstærkes Guy Wilks's chancer i det samlede regnskab.

Revideret samlet resultat:

Pos Kører Mærke Tid/Diff
1. Bryan Bouffier Peugeot 3:32.55,7
2. Freddy Loix Skoda + 32,5
3. Guy Wilks Peugeot + 1.19,7
4. Stephane Sarrazin Peugeot + 1.21,9
5. Francois Delecour Peugeot + 1.22,4
6. Juho Hanninen Skoda + 1.29,3
7. Nicolas Vouilloz Skoda + 4.47,8
8. Jan Kopecky Skoda + 7.45,9
9. Giandomenico Basso Peugeot + 8.46,0
10. Toni Gardemeister Peugeot + 9.09,0
Dons

Læs mere om:
  • Stephane Sarrazin
  • Monaco
  • 19/01/11 - Monaco - IRC
  •