Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Den hidtil yngste WTCC kører suger til sig

WTCC 
24/01/11 

SUNRED Engineering har hyret den hidtil yngste deltager nogensinde i World Touring Car Championship. Det er den kun 16 år unge spanier, Pepe Oriola.
Han skal køre i en af teamets SEAT Leon TDI racere og skal være teamkollega med blandet andet Gabriele Tarquini og Tiago Monteiro. Han var med i testen på Circuit de Catalunya banen uden for Barcelona i sidste uge.
 

Der har været kørt test på Circuit de Catalunya i sidste uge, og blandt deltagerne var en kun 16 år ung kører med. Det er Pepe Oriola som har fået en kontrakt med SUNRED Engineering. Og det må siges at være godt klaret. Han har kun kørt i racerbiler i to sæsoner inden.

Han går dog uimponeret til opgaven. Han er fuldt ud klar over at det er ham som kommer med ingenting og 'kun' skal koncentrere sig om at lære fra de langt mere erfarne teamkollegaer.

"Jeg er virkelig glad for det her. Det er en stor mulighed for mig efter kun at have kørt racerbiler i to sæsoner. Det er klart at alle kørerne i mesterskabet har langt mere erfaring end jeg har, men det bekymrer mig egentlig ikke. Jeg er overbevidst om at jeg kun lære i samarbejde med Gabriele Tarquini og Tiago Monteiro."

Dons

Læs mere om:
  • Gabriele Tarquini
  • Pepe Oriola
  • Tiago Monteiro
  • SUNRED Engineering
  •