Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Robert Doornbos tæt på DTM sæde

DTM 
22/01/11 

DTMDen tidligere Formel 1, ICS og Superleague Formula kører, Robert Doornbos, ser ud til at være på vej til DTM. Han bekræfter at han i øjeblikket er i forhandlinger om et sæde.
Det er Mercedes som han forhandler med, men han siger dog at selvom at man er langt fremme i forhandlingerne, er der visse eksterne kørersituationer der skal afklares før man faktisk kan gå videre.
 

Robert Doornbos er efter en Formel karriere i Formel 1, Indy Car Series og Superleague Formula tilsyneladende på vej til et sæde i DTM serien hos et af Mercedes teamene.

Han kan dog afsløre at man er meget langt med forhandlingerne men alt afhænger af hvad der især sker hos Force India Formel 1 teamet. Får Mercedes 'afsat' en kører til teamet, vil der ske en form for oprykning hos Mercedes teamene i DTM og dermed bliver der et sæde ledigt.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Doornbos
  •